TATU Ksenije Knežević svi znate, A OVO JOJ JE MAJKA! Ksenija nasledila crte lica lepe Nine

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 20:06

TATU Ksenije Knežević svi znate, A OVO JOJ JE MAJKA! Ksenija nasledila crte lica lepe Nine

Lepa na mamu

Članica grupe “Hurricane” je dete razvedenih roditelja, odnosno oca Nenada Kneževića Kneza i majke Nine Vukmanović, a od oboje je izgleda nasledila one najbolje gene. Pevačica je krenula očevim stopama, a uz dobar glas, dobila je i majčinu lepotu.

Nina i Knez su se razveli 2013. godine, a Ksenija je sa oba roditelja ostala u dobrim odnosima, što je i sama više puta isticala. Knez se oglasio nakon razvoda kako ljudi ne bi sami donosili zaključke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o krahu njegovog braka.

– Želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem kako je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu – nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promenjen sistem vrednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu - izjavio je Knez tada za magazin “Stori”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.