TAJNA NJENOG DOBROG IZGLEDA: Ovako se hrani i vežba prelepa Bijonse

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2017, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNA NJENOG DOBROG IZGLEDA: Ovako se hrani i vežba prelepa Bijonse

Važno je da budeš uporna i disciplonovana, i možeš i ti da izgledaš kao pop zvezda.

Kako bi došla u top formu za napornu turneju, jedna od najpopularnijih pevačica na svetu Bijonse angažovala je privatnog trenera Marka Borgesa, koji je otkrio režim treninga pop dive.

Ovo je dijeta koja pomaže Bijonse, potekloj iz grada gde je omiljena hrana pržena piletina, takosi, roštilj i burgeri, da bude tako savršena i da održi vitku liniju.

Објава >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 2. Мај 2016. у 5:17 PDT

Prema njegovim rečima, svako ko primenjuje ovaj režim tri puta nedeljno, kroz šest nedelja će izgledati jednako ili barem približno dobro kao i pevačica.

Објава коју дели BEYONCÉ (@beyoncetroupe) дана 2. Дец 2016. у 3:07 PST

A evo šta Bijonse radi.

Ona obožava boks i vežbe s posebnim konopcima koji se koriste i kao tegovi, pomoću povećava izdržljivost. Osim toga, puno trči sprinteve - na minutu sprinta idu dve minute brzog hodanja, i tako pola sata.

Објава коју дели Beyoncé Serbia 🇷🇸 (@beyonce_srb) дана 10. Мај 2017. у 9:19 PDT

- Sprintevi su idealni za snagu i eksplozivnost što Bijonse treba da bi se kretala po pozornici, rekao je Borges.

Bijonse jača mišiće na rukama vežbama sa čeličnim, zvonastim tegom, a noge ponavljanjem penjanja na stepenicu pri čemu prvo radi jednu, a zatim drugu nogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.