Sviđa ti se DEČKO TVOJE DRUGARICE! Ovo moraš da URADIŠ u kriznoj situaciji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 21:47

Sviđa ti se DEČKO TVOJE DRUGARICE! Ovo moraš da URADIŠ u kriznoj situaciji!

I to se događa!

Muškarci su ljubavne zavrzlame skloni rešavati hladne glave, po principu "ko prvi njegova devojka", dok su žene emotivnije, pa zbog frajera može doći i do raspada prijateljstva.

Ako ti i najbolja drugarica imate isti tip dečka, važno je što pre iskreno porazgovarati i dogovoriti pravila koja ćete poštivati ako vam za oko zapadne isti muškarac.

Ne postoji muškarac zbog kojeg bi pravo prijateljstvo moglo doći kraju. Ako se ne slažete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko toga, možda vaš odnos nije tako čvrst kao što ste mislile.

Kad dođe do situacije u kojoj ste obe zainteresovane za zgodnog dečka, nemojte da bežite svaka na svoju stranu i da se udružujete sa ostalim prijateljima. Sedite i otvoreno popričajte o muškarcu koji vam se sviđa i sklopite dogovor koji će vam odgovarati.

Hoće li "pobediti" ona koja se njemu svidi, ili će jedna od vas u startu odstupiti - vaša je stvar, ali važno je da se obe slažete s odlukom koju ste donele.

Neki muškarci namerno će pokušati da posvađaju prijateljice kako bi sami sebi dokazali da su poželjni. Takav muškarac nije vredan vašeg vremena, a ni svađa.

Ako si zeznula i napravila nešto što bi moglo da povredi tvoju drugaricu, nemoj okolišati i skrivati istinu. Priznaj odmah i budi spremna da prihvatiš posledice. Veća je verovatnoća da će ti prijateljica izdaju oprostiti ako je pritom ne lažeš i od nje praviš budalu.

Reč je o bivšem dečku jedne od vas? Ovde bi trebao poštovati ženski kod, prema kojem je drugoj devojci dečko zabranjen.

Ako vidiš da tvoja prijateljica i dečko koji se i tebi sviđa imaju nešto posebno, što bi moglo prerasti u veliku ljubavnu priču, budi dama i odstupi bez drame i ucena. Na kraju krajeva, sigurno želiš da ona bude srećna.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.