Svi znaju da je glumac bio lud za KOLEGINICOM, ali malo njih zna da je pre nje VERIO LEPU CRNKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi znaju da je glumac bio lud za KOLEGINICOM, ali malo njih zna da je pre nje VERIO LEPU CRNKU

Ljubav je trajala godinu dana!

Vuk Kostić oduvek je bio pri samom vrhu najpoželjnijih muškaraca u našoj zemlji, a koliko se govori o njegovim ulogama, toliko je i njegov privatni život bio u sferi interesovanja javnosti.

A post shared by Vuk Kostić (@vuk.kostic_) on Aug 3, 2019 at 7:17am PDT

Naime, Vuk je poznat kao veliki zavodnik, a njegov ljubavni život bogat je vezama sa brojnim lepoticama. Svakako najduža, ali i najpoznatija je emotivna veza sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koleginicom Jelisavetom Orašanin, sa kojom je bio pet godina u ljubavi.

Iako su mnogi mislili da će par stati pred oltar, to se nije dogodilo, a raskinuli su 2015. godine. Jelisaveta je nakon raskida upoznala srpskog košarkaša Miloša Teodosića, za kojeg se i udala i rodila mu ćerku Petru, dok je Vuk uplovio u romansu sa Aleksandrom Popović, sa kojom je bio dve godine u ljubavi.

A post shared by Vuk Kostić (@vuk.kostic_) on Sep 30, 2018 at 11:01am PDT

Ipak, par je raskinuo ove godine. Malo ljudi zna da je Vuk već jednom prilikom u prošlosti verio javnosti nepoznatu devojku, Anu. Nakon veze sa koleginicom Bojanom Stefanović, glumac uplovio je u vezu sa javnosti nepoznatom devojkom, Anom, sa kojom je bio i veren.

Ljubav je trajala godinu dana, a veridba se, kako su tada pisali mediji, desila u jednom beogradskom hotelu kada je glumac pitao tadašnju izabranicu da se uda za njega. Nakon raskida sa Anom, Vuk se zaljublio u Jelisavetu Orašanin, a njegova nekadašnja verenica je krenula svojim putem i nije se pojavljivala u javnosti.

A post shared by Vuk Kostić (@vuk.kostic_) on Aug 20, 2018 at 12:51am PDT

A post shared by Vuk Kostić (@vuk.kostic_) on Jul 2, 2018 at 11:16am PDT

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Nov 9, 2018 at 10:00am PST

A post shared by Bojana Stefanovic (@bojanastefanovic4) on Aug 13, 2019 at 1:23pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.