Svi zanemeli pred NEDOM UKRADEN (72) U KUPAĆEM: Tajna njenog izgleda je u OVOM JUTARNJEM NAPITKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 19:17

Svi zanemeli pred NEDOM UKRADEN (72) U KUPAĆEM: Tajna njenog izgleda je u OVOM JUTARNJEM NAPITKU

Neda Ukraden uskoro će proslaviti 73. rođendan, a sad je još jednom pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu.

Pevačica Neda Ukraden u avgustu puni 73 godine, a na izgledu u osmoj deceniji zavide joj i mnogo mlađe dame. Neda je otvorila sezonu kupanja u rodnom Imotskom, gde je pored bazena pozirala u roze jednodelnom kupaćem kostimu, sa kojim je uparila šešir u istoj boji.

Poznato je da pevačica i te kako vodi računa o svom izgledu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako kada je reč o ishrani, tako i kada je vežbanje u pitanju, a jednom prilikom otkrila je tajnu svoje vitke linije.

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

"Jutro počinjem čašom mlake vode u koju nacedim pola ili ceo limun, i dodam kurkumu. Popijem veliku šolju turske kafe bez šećera i za to vreme pročitam poruke, pogledam vesti, a potom odradim jutarnje vežbe. Nekad mi je skidanje kilograma bilo lagano, ali danas, kad ništa ne pomaže, tu je liposukcijska dijeta. Trudim se u ovim godinama prvenstveno da brinem o zdravlju, pa samim tim i o izgledu. Sviđa mi se taj sistem mršavljenja, jer daje brze rezultate, a ne osećam se iscrpljeno i tokom režima nisam gladna. Naravno, nakon toga upražnjavam i fizičku aktivnost, pa zato redovno radim 'tabata workout', omiljene vežbe, a pored toga plivanje i tenis. Ne konzumiram cigarete, ni alkohol, osim jedne ili dve čaše vina. Trudim se da jedem mediteransku hranu. Sve kuvam, a namirnice moraju da budu sveže. Međutim, naravno, ponekad pojedem i burek, čisto da me želja mine", otkrila je svojevremeno pevačica za "Azru".

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Neda praktikuje i detoksikaciju organizma jednom nedeljno.

"Čisto, uredno lice, fantastične kreme, serumi, vežbe, hrana... Ako mi verujete, danas sam ceo dan na potažu od brokolija sa malo ulja od bundeve. Ja volim semenke bundeve, pa i to ulje, ceo dan to jedem. Zašto da ne? To mi je, recimo, jednom sedmično neki detoks, i mogu da vam kažem da mi je to divno, a pored toga volim da jedem i morske specijalitete i što više prirodnih začina, nana, ruzmarin, lovor, bosiljak", rekla je pevačica ranije u emisiji "Zvezde Granda - Specijal".

Još fotografija Nede Ukraden pogledajte u galeriji ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.