Svi pričaju o ovom triku s poklopcem: Nema više haosa dok kuvate ručak VIDEO

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 19:57

Svi pričaju o ovom triku s poklopcem: Nema više haosa dok kuvate ručak VIDEO

Isprobajte tehniku koja je mnoge oduševila, jer uz ovaj jednostavan trik prljavštine i nereda više neće biti.

Pri kuvanju svaka domaćica koristi poklopac kako bi jelo brže bilo gotovo, uštedela se energija i kako kuhinjski elementi oko šporeta ne bi bili uništeni, a i sve oko šerpe prljavo.

Obično kada proveravamo da li je jelo dovoljno skuvano, poklopac stavljamo na ploču šporeta, pa je neminovno da ostane zaprljana, a to je ono što svakoj domaćici smeta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i od čega zazire. Međutim, postoji jedan trik s poklopcem za koji retko ko zna, a u ovakvim situacijama može biti od velike koristi.

Kada podignete poklopac da biste promešali ili probali hranu, stavite ga na ručku tiganja ili šerpe i više ništa neće biti isprljano, a detaljni postupak pogledajte u nastavku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.