Svi pogledi su bili usmerni na kraljicu Leticiju FOTO

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 12:43

Svi pogledi su bili usmerni na kraljicu Leticiju FOTO

O njenim izdanjima se i dalje priča...

Na krunisanju novog birtanskog kralja Čarlsa III prisutvovala su zvanice širom sveta, ali i evropsko i svetsko plemstvo. Kraljica Španije je posebno bila primećena na ceremoniji.

Kraljica Leticija zajedno sa kraljem Felipeom obezbedila je da pogledi budu usmereni na nju.

Istakla se elegancijom za koju je zaslužan prelep komplet u pink boji koju potisuje modna kuće Karoline Hereire. Blejzer sa peplum detaljem, uska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suknja i šešir sa čipkom jasno su "govorili" ko je dama koja ima najviše stila među svim zvanicama.

Leticija je bila primećena i u petak kada je bila na prijemu u Bakingemskoj palati. I tu nije izostala elegancija, a ostvrena je bila zahvaljujući zelenom haljinom i tegen salonkama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.