Svi obožavaju njeno telo, ali ona ima zamerku

Izvor: B92, 08.Avg.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi obožavaju njeno telo, ali ona ima zamerku

Manekenka Krisi Tejgen jedna je od najtraženijih manekenki današnjice, a mnogi se dive njenom izvajanom telu i besprekornoj liniji. Ipak, lepa Krisi je svom telu našla zamerku...

Manekenka nije zadovoljna jednim delom svog tela i smatra da bi bilo bolje da ima veću zadnjicu. Da li je i na Krisi uticala ekspanzija poznatih žena sa oblinama kao što su Kim Kardašijan, Keli Bruk, Bijonse, Džej Lo...?

"Do skoro velike zadnjice nisu bile u modi, ali kada se pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dženifer Lopez svi su bili očarani njenom građom. Sada su velike zadnjice popularne, a ja ne mogu da se pohvalim time. Zapravo, što više vežbam i pokušavam da dobijem na masi, moja zadnjica se sve više smanjuje i učvršćuje“, rekla je Krisi za najnovije izdanje časopisa "Eskvajer“.

Mi ipak mislimo kako njenom savršenom telu ništa ne nedostaje...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.