Svi komentarišu haljinu pevačice: Čini je krupnijom i širi je FOTO

Izvor: B92, 28.Okt.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi komentarišu haljinu pevačice: "Čini je krupnijom i širi je" FOTO

Pevačica i glumica Dženifer Lopez privlači pažnju gde god se pojavi.

Tako je bilo i na 11. tradicionalnoj dodeli "The Governors Awards", koju u Los Anđelesu organizuje Američka akademija filmskih umetnosti.

Čuvena Džej Lo iznenadila je mnoge svojom pojavom, tačnije glamuroznom haljinom u kojoj se pojavila.

Naime, Lopezova se pojavila u žutoj, svilenoj top haljini koja na leđima ima mašnu.

Dženifer je kosu skupila u neobaveznu punđu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa pletenicama, a od modnih dodataka odabrala je minđuše, prsten i ogrlicu, kao i malu crnu torbu.

Haljina je bila toliko duga, da je otežavala kretanje pevačici, ali joj to nije smetalo da pozira fotografima.

Fanovima se kao i uvek dopada sve što obuče Dženifer Lopez, ali se modnim znalcima haljina nije dopala. Oni su imali zamerke na dužinu haljine, a kažu da je i preširoka za njenu figuru, da je širi i čini krupnijom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Modni promašaj: Svi komentarišu haljinu Dženifer Lopez, ali ne zbog toga što mislite

Izvor: Story, 28.Okt.2019

Pevačica i glumica Dženifer Lopez još jednom je privukla pažnju svojom pojavom, ali za razliku od inače, ovoga puta komentari na njen račun nisu bili pozitivni. Naime, Dženifer je sinoć došla na 11. tradicionalnu dodelu The Governors Awards, koju u Los Anđelesu organizuje Američka akademija...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.