Svi gledaju u RUŽNI detalj SNEŽANE BORJAN na utakmici Srbije u Dohi: Košta 1200 evra, MUŠKARCI zgroženi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 16:42

Svi gledaju u "RUŽNI" detalj SNEŽANE BORJAN na utakmici Srbije u Dohi: Košta 1200 evra, MUŠKARCI zgroženi

Njeno modno izdanje oduševilo je mnoge, ali jedan detalj je svima "zapao" za oko

Danas je odigrana utakmica između Srbije i Kameruna u okviru grupe na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, a naša reprezentacija ima žestoku podršku sa tribina.

Između ostalog tu je bila i Snežana Borjan, supruga fudbalera Crvene zvezde Milana Borjana, koji na ovom šampionatu brani za Kanadu.

Ona je na Instagramu podelila i kratak snimak pre samog početka utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na istom se vidi i da se Snežana i te kako doterala za ovu priliku, kao što uvek i radi.

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Prezgodna plavuša koja oduvek intrigira javnost obukla je dugu crnu haljinu od veštačke kože, a reč je o izrazito modernom i nosivom modelu sa asimetričnim izrezom.

Upotpunila ga je šik, trendi aksesoarima u vidu širokog D&G kaiša sa ukrasnom šnalom, zlatnom ogrlicom i sandalama sa detaljima od krzna brenda Fendi.

Međutim, upravo ove papuče su svima zapale za oko i bile su meta brojnih komentara. Naime, ove papuče mnogi nazivaju "ružnim" sandalama jer su inspirisane muškim i prilično su rogobatne.

I pored toga što mnogima ovo nije omiljeni modni detalj, njihova cena uopste nije mala, pa se ove sandale kreću oko 1.200 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.