Sve zbog ledenog izazova: Dženifer Garner ljuta na supruga

Izvor: B92, 09.Sep.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve zbog "ledenog izazova": Dženifer Garner ljuta na supruga

Holivudski glumac Ben Aflek pre nekoliko nedelja se pridružio humanitarnoj akciji i polio kofom hladne vode, a potom sa sobom povukao i suprugu Dženifer Garner u veliki bazen.

Mnogi su komentarisali da je to bio jedan od simpatičnijih ledenih izazova, ali lepa glumica se sa tim ne slaže.

"Moj suprug me je bacio u bazen, a mobilni mi je bio u džepu. Naravno da se pokvario i morala sam ceo dan da budem uz njega. Nisam to očekivala i zato sam se naljutila“, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Dženifer.

Ona kaže da se više naljutila jer je suprug nije upozorio da izvadi mobilni iz džepa, u suprotnom bi sve bilo u redu.

"Okej, na kraju nije bilo loše provesti dan bez poziva i poruka, ali mislim da je moj suprug to mogao bolje da izvede“, rekla je.

Inače, glumački par ima troje dece – Vajolet, Serafinu i Semjuela, ali oni još neko vreme neće moći da imaju svoje mobilne telefone.

"Ne trebaju im. Sve dok im zaista ne bude trebao telefon, mislim da im je bolje bez njega. To je moja konačna odluka. Takođe, ne volim ni da su za kompjuterom bez mog nadzora jer ne bih želela da vide slike koje kasnije neće moći da izbace iz glave“, objasnila je glumica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.