Sve je ovo PREVIŠE, nemam MENTALNOG KAPACITETA: Procurela vest da je naša poznata GLUMICA TRUDNA, EVO šta ona kaže

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 21:14

"Sve je ovo PREVIŠE, nemam MENTALNOG KAPACITETA": Procurela vest da je naša poznata GLUMICA TRUDNA, EVO šta ona kaže

Nije joj pravo.
Talentovana i jedna od najpoznatijih glumica mlađe generacije, Vanja Nenadić, koja se proslavila svojom ulogom u popularnoj TV seriji "Tajne vinove loze", potvrdila je za javnost da je u blagoslovenom stanju.
Naime, ona čeka dete sa svojim kolegom i partnerom, mladim glumcem Markom Todorovićem. Mladi glumački par nedavno je potvrdio ovu lepu vest.
- Istina je. Ali, pazite, ja sam htela to na drugi način sve da objavim, tako da meni sad stvarno... nemam mentalnog kapaciteta da sad sve to izvedem ovako na tim intervjuima, tako da verujem da će biti prilike u narednim mesecima, malo mi je sve to danas bilo neplanirano i ne znam ni kako se desilo. Pa eto, da se čujemo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.