Svako na svoju stranu, i on je nakon razvoda brzo pronašao zamenu FOTO

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 10:13

Svako na svoju stranu, i on je nakon razvoda brzo pronašao zamenu FOTO

Poznati pevač Džo Džonas nedavno je slikan u društvu 33-godišnje manekenke Stormi Bri, a kako pišu strani mediji, njih dvoje su u emotivnoj vezi.

Podsetimo, američki pevač i zvezda serije "Igra prestola" Sofi Tarner razveli su se u septembru prošle godine i to nakon 4 godine braka. Par ima dve ćerke, a njih dvoje su u zajedničkoj izjavi obavestili javnost o svojoj odluci.

"Nakon četiri prekrasne godine braka zajedno smo odlučili da prekinemo. Postoje mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priče o tome, ali ovo je zaista zajednička odluka. Nadamo se da će svi poštovati našu privatnosti i privatnost naše dece", napisali su u zajedničkoj izjavi na Instagramu.

Ubrzo nakon toga stigla je vest da Sofi Tarner ljubi britanskog aristokratu Peregrina Pirsona, ali se ništa nije znalo o ljubavnom životu njenog bivšeg supruga.

Bar ne do sada...

Kako prenose strani mediji, Džo i Stormi su već duže vreme u emotivnom odnosu. Međutim, njih dvoje su vešto skrivali svoju romansu i nisu se pojavljivali u javnosti.

Ipak, fotografi su ih nedavno slikali u Australiji, gde su uživali u svojoj ljubavi, ali i u slobodnom vremenu.

Stormi je za tu priliku nosila crni bikini koji je istakao njenu zavidnu figru, dok se američki pevač odlučio za sasvim običnu varijantu – majicu i bermude.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džo Džonas ima novu ljubav

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2024

Poznati pjevač Džo Džonas nedavno je uslikan u društvu 33-godišnje manekenke Stormi Bri, a kako pišu strani mediji, njih dvoje su u emotivnoj vezi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.