Svake noći stavljala MOKAR PEŠKIR NA PROZOR: Kada čujete RAZLOG, odmah ćete uraditi isto - NE TREBA vam klima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 09:05

Svake noći stavljala MOKAR PEŠKIR NA PROZOR: Kada čujete RAZLOG, odmah ćete uraditi isto - NE TREBA vam klima!

Postoji nekoliko trikova koje možete primeniti i rashladite sobu u kojoj spavate.

Leto je pakleno vruće, kao nikada, a noći su toliko tople pa mnogi imaju poteškoće sa spavanjem, naravno ako nemaju klima uređaj.

Međutim, mnogi nisu u prilici da se rashlađuju na ovaj način jer je klima uređaj skup, mnogi ga jednostavno ne mogu sebi priuštiti.

Ali nemojte više da brinete oko toga, jer pred vama je par odličnih trikova sa kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćete bolje spavati a za njih vam nije potreban novac.

Uzmite mokar peškir i stavite ga na otvoren prozor i na taj način dobićete prirodan klima uređaj. Takođe postoji još par trikova kako da svoju spavaću sobu rashladite.

Ako stavite kockice leda ispred ventilatora, tako ćete stvoriti hladan vetar i ohladiti sobu prije odlaska na spavanje.

Takođe je poželjno da uklonite sve izvore toplote iz prostorije, odnosno sve električne uređaje ugasite! Nadamo se da će vam neki od ovih saveta pomoći da lakše pregurate tople noći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.