Svaka deseta žena plače posle seksa

Izvor: S media, 31.Mar.2011, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaka deseta žena plače posle seksa

Normalno očekivanje je da se žena posle vođenja ljubavi oseća zadovoljno, opušteno i mazno razvlači po krevetu sa partnerom, ali to sa 10 posto dama nije slučaj.

Svaka treća žena se u nekom razdoblju života posle seksa oseća tužno, a svaka deseta se gotovo uvek rasplače, pokazalo je australijsko istraživanje koje prenosi Lajvsajens. Ispitanice nisu bile dovoljno jasne u objašnjavanju uzroka, pa naučnici nisu uspeli da utvrde uzrok.

Osvežite svoj seksualni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << život

Poze za maksimalno uživanje

Da li je pametno imati seks sa bivšim

- U normalnim okolnostima nakon seksa se javlja osjećaj prijatnosti i dolazi do psihičkog i fizičkog opuštanja. Međutim, kod nekih žena se neposredno posle seksa javljaju melanholija, pljačljivost, teskoba, nemir i tuga - rekao je voditelj istraživanja Robert Švejcer koji sumnja da je mogući razlog ranija seksualna zlostavljanja koja ajčešće stvore osećaj srama, gubitka i krivice.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

VEĆINA ŽENA TRAŽI MATERIJALNU KORIST OD SEKSA

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 09:44

Američki naučnici napravili su malu anketu među ženama pitajući ih da li su ikada tražile ili očekivale ikakvu materijalnu korist u zamenu za seks, a odgovori su poprilično iznenađujući...Većina dama različitih profila (studentkinje, domaćice, radnice..) odgovorilo je da su često očekivale...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.