Sva u zlatu: Očajna domaćica raspametila u haljini čiji donji deo mami poglede FOTO

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 17:08

Sva u zlatu: "Očajna domaćica" raspametila u haljini čiji donji deo mami poglede FOTO

Eva Longorija prisustvovala je prestižnoj DGA dodeli nagrada sinoć održanoj u Los Anđelesu.

Na 76. dodeli nagrada Udruženja američkih reditelja se pojavila i naša glumica i manekenka Nina Seničar u veoma provokativnom izdanju, a Eva je blistala u kreaciji modne kuće Alberta Ferretti iz kolekcije za proleće i leto 2024. godine.

Zvezda "Očajnih domaćica" izabrala je zlatnu boju za poziranje na crvenom tepihu, a u pitanju je haljina s tračicama koja zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nenošenje grudnjaka.

Efektnu kreaciju krase lepršave trake na prednjem delu koje ističu zategnute noge slavne glumice, a već je poznato da obožava modele s vezivanjem oko vrata.

Nosila je i zlatne cipele s platformom i vrtoglavo visokom štiklom, kao i minimalan nakit u vidu tankih okruglih minđuša, a ovog puta se odlučila za dugu, ravno isfeniranu kosu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novosađanka Nina Seničar zasenila holivudske face na crvenom tepihu u Los Anđelesu (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 11.Feb.2024

Sinoć je crvenim tepihom Hilton hotela u Los Anđelesu prošetala i srpska manekenka i glumica Nina Seničar, rame uz rame sa svetskim facama poput Eve Longorije, Helen Miren, Eme Stoun, Dejvida Duhovnija, Kilijana Marfija… Ona se sa suprugom Džejem Elisom, inače poznatim američkim glumcem, pojavila...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.