Suzana se RASPALA u programu uživo - Voditeljka pročitala vest O SMRTI: Saopštila KO je UMRO, pa nastao je haos

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 11:15

Suzana se RASPALA u programu uživo - Voditeljka pročitala vest O SMRTI: Saopštila KO je UMRO, pa nastao je haos

Nije mogla da veruje

Voditeljka Suzana nije uspela da saopšti šokantnu vest i prepustila je svom kolegi Edu Bolsu da pročita izjavu sa scene "Burn The Floor" u kojoj se objavljuje smrt plesača Robina.

Nakon odavanja počasti, potresena Suzana, koja je plesala sa Robinom u specijalu Children In Need 2011. prisetila se svega.

- Robin je bio veći od života i ja sam se zaljubila u njega i zaljubila se u ples kada sam tada igrala sa njim. On bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << apsolutno neverovatan plesač, neverovatno snažan, tako kreativan, strastven u plesu, jednostavno sam ga obožavala. Bio je najneverovatnija osoba. Čim sam plesala sa njim, bilo je nešto posebno u vezi sa njim. Imam divna sećanja na tebe, Robin. Bio je veoma senzualan. Pun snage i kreativnosti. Naterao me je da se zaljubim u ples. Bio je neverovatna, fenomenalna ličnost - rekla je ona, piše "San".

Ričard Arnold je takođe bio tužan.

- Ne mogu da verujem - rekao je.

Robin se upoznao sa novinarkom Suzanom u specijalnoj epizodi Children In Need 2011, pre nego što se sledeće godine pridružila glavnoj emisiji sa Kevinom Kliftonom. Robin se prvi put pojavio u BBC seriji sa Patsi Kensit 2010. godine, i stigao je do devete nedelje takmičenja, pre nego što je dve godine kasnije eliminisan u istoj fazi kao legenda Eastendersa Anita Dobson.

Stigao je do pete nedelje sa zvezdom Zmajeva Den Debore 2013. godine.

Robin je napustio emisiju 2014. godine, tvrdeći da su ga šefovi otpustili nakon "strašne operacije leđa".

- Striktno odlazak nije bio moj izbor. Imao sam strašnu operaciju leđa i odlučili su da me ne pozovu sledeće godine. Verovatno je bilo iz zdravstvenih i bezbednosnih razloga, ako bi se nešto desilo, ali sam fizički bio spreman - rekao je tada.

Nakon tragične objave o njegovoj smrti, na adresu njegove porodice stiglo je priznanje.

 Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.