Suzana, majke nemaju da prehrane decu! Mančićeva na UDARU zbog komentara i fotografije, ŽENE POBESNELE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 13:14

"Suzana, majke nemaju da prehrane decu!" Mančićeva na UDARU zbog komentara i fotografije, ŽENE POBESNELE (FOTO)

Svako gleda stvari iz svoje perspektive!

Voditeljka Suzana Mančić trenutno je na letovanju. Poznato je svima da voditeljka godinama unazad uvek izgleda besprekorno, kao i da se trudi da liniju održava i izgleda vitko i sveže.

Voditeljka se pohvalila fotografijom, na kojoj pozira u jednodelnom kupaćem kostimu, zadovoljna kako izgleda.

- Drage zene, moram da se pohvalim, nije idealno, ali prezadovoljna sam stanjem svog tela i koze -  poručila je Suzana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodajući da je to sve zahvaljujući tretmanu na koji je išla.

Komentari žena ipak nisu bili baš na njenoj strani.

- Draga Suzana, žene ovde rade za minimalac i ne mogu svoju decu da prehrane i baš ih briga za tretman na koji ste išli. Mnoge su lepše i zgodnije od vas samo nemaju para. Srdačan pozdrav - glasio je jedan od komentara, mada je bilo i pozitivnih rekcija.

- Fantastično izgledate, za svoje godine - glasio je komentar.

"Bravo", "Super izgledate", "Izgledate bolje nego ja, a imam 44 godine!", "Prelepa Suzana!", neki su od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.