Suvremena mladenka u savršenoj hrvatskoj vjenčanici!

Izvor: Naša Svadba, 05.Maj.2014, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suvremena mladenka u savršenoj hrvatskoj vjenčanici!

Kreativni dvojac Envy Rooma ponovno napada! Srca žena osvojili su svojim elegantnim krojevima haljina starog Hollywooda stopljenih sa savršeno elegancijom ističući ljepotu svake žene koja se osjeća kao diva kad je odjene.

Da se nisu pokvarili nakon ostvarene slave te da su još prepuni dobrih ideja, otkrivaju novom kampanjom. Ovog puta su se inspiriralim domaćim krajem, točnije Dalmacijom i tradicionalnim vjenčanjem. I ponovno nas osvojili!

Kampanja predstavlja niz novih vjenčanica iz bajkovite eNVy room radionice. Profinjena silueta i nenametljivi glamur osnovne su odrednice ove kolekcije. Vjenčanice koje ili prate liniju tijela ili su pak raskošno nabrane u struku izrađene su od najfinijih čipki, tila...

Nastavak na Naša Svadba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Naša Svadba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Naša Svadba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.