Sutra se spremite za nagle PREOKRETE i sudbinska dešavanja - Astrolog posebno UPOZORAVA na večernje časove, a evo zašto

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 17:57

Sutra se spremite za nagle PREOKRETE i sudbinska dešavanja - Astrolog posebno UPOZORAVA na večernje časove, a evo zašto

Vodolija je takođe znak koji nagoveštava razvoj nove tehnologije, pa će ljudi početi intenzivno da se povezuju preko društvenih mreža i aplikacija. Ovo je lična introspekcija, pa će svako od nas zaboraviti na strahove i krenuti ka novi ciljevima koji nemaju veze sa prošlošću.

Mesec u Vodoliji je bitan za sve horoskopske znakove, jer će otvoriti put promenama. Koliko god nam se februar činio spor i mrtav kao mesec, mart će ovim astro periodom nagovestiti potpunu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promenu i okidač za odluke kojima ćemo krenuti ka budućnosti.

Četvrtak je dan koji donosi velike promene i prekretnice. Mesec je u Vodoliji što donosi buđenje otpora prema autoritetu i restrikcijama bilo koje vrste. Zainteresovani ste za ljudska prava i slobodu, ali i za umrežavanje sa drugima. Podršku dobijate od prijatelja i kontakata i članova svojih istomišljenika.

Ovog dana su moguće velike promene, kako na ličnom planu tako i na kolektivnom. Sjajno je za stvaranje novih poznanstava i širenje svoje društvene mreže. U večernjim časovima može doći do preterivanja. Posebno možete biti previše mentalno stimulisani i pod stresom usled velikog broja kontakata - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Srbija Danas/J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.