Sutra se OSTVARUJU i najlepši SNOVI, tvrdi astrološkinja - Otkrila do DETALJA šta je neophodno da uradite za ISPUNJENJE ŽELJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 23:13

Sutra se OSTVARUJU i najlepši SNOVI, tvrdi astrološkinja - Otkrila do DETALJA šta je neophodno da uradite za ISPUNJENJE ŽELJA

Mlad Mesec u Ribama idealan je za ostvarenje želja. Pored toga što je neophodno da što manje pričate, astrološkinja otkrila do detalja kako da vam se ispune sve želje i snovi.

 - Nedelju završavamo mladim Mesecom u znaku Ribe koji je jedan od najpotentnijih u ovoj godini. Da se sve može dogoditi i najlepši snovi ostvariti svedoči ovaj mlad Mesec koji ima podršku Urana.

Sve promene, projekti i preokreti koji su se dogodili u februaru sada mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doći na svoje mesto. Ovog dana je najbolje što manje pričati i postizati uspeh aktivacijom inspiracije u drugima. Ovog dana Merkur ulazi u znak Ovna i gradi sjajan aspekt sa Plutonom pa očekujte veoma važne informacije, susrete i odgovore na neka vaša pitanja.

Promenu Merkura najviše mogu osetiti osobe u podznaku Blizanaca i Device. Moguće su nagle ali dobre odluke i situacije u kojima je važno da brzo reagujete i donesete odluke koje će vam u velikoj meri promeniti život. Dan je idealan za početak novih promena i transformacija.

Ovo može biti dan velikih prekretnica u polju odluka u vezi važnih odnosa, finansija i projekata - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Srbija Danas/J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.