Sutra nas očekuje MOĆAN astrološki događaj - Evo šta treba da uradite kako bi vam KRENULO U ŽIVOTU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 22:31

Sutra nas očekuje MOĆAN astrološki događaj - Evo šta treba da uradite kako bi vam KRENULO U ŽIVOTU

Ova konjukcija nam poručuje vrlo važne stvari.

Konjukcija Sunca i Hirona 2023. godine očekuje nas 5. aprila - povezan je sa isceljenjem emotivnih rana, vreme je da ostavite prošlost iza sebe.

U mitologiji, Hiron je ranjeni kentaur, ali nemojte smatrati da su njihove rane slabost. Tokom godina, i kroz svoj životni put, Hiron je naučio da svoje rane pretvori u snagu. Naučio je da, iako ne može da promeni prošlost ili da promeni rane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je zadobio, može da iskoristi svoju snagu da ih pretvori u moćne saveznike na svom putu.

Kako je pesnik, Rumi jednom napisao – "rana je mesto gde svetlost ulazi u tebe", a to je upravo i Hironova poruka. Njegove rane su mu dale sposobnost da pomaže drugima i uči ih kako da svoje emotivne rane pretvore u moć, zbog toga ga nazivaju "iscelitelj ranjenika". U astrologiji, Hiron je asteroid koji predstavlja traume i rane u našim životima koje ne možemo da promenimo.

Ove rane su nam se možda dogodile u detinjstvu, možda su povezane sa ljudima oko nas, mogu biti stvari iz naše prošlosti, ili su jednostavno rane nakon raznih životnih izazova. Bez obzira na rane koje smo zadobili na ovom životnom putu, Hiron nas podseća da ih ne treba smatrati slabostima, već stvarima koje nas čine jačim, saosećajnijim. Ove rane su deo onoga što jesmo. Ne moraju nužno da budu izlečeni i umotani u lepu mašnu. Umesto toga, to su stvari koje treba da prihvatimo o sebi; to su stvari koje treba da volimo kod sebe. Jer tek kada to radimo, tek kada prestanemo da ližemo svoje rane i posedujemo ih, možemo ih pretvoriti u snagu i pustiti svetlost unutra.

Hiron je trenutno u Ovnu do 2027. godine. Pod ovom energijom, on traži od nas da prestanemo da dodirujemo svoje rane i da se nervimo oko njih, i umesto toga da nastavimo napred sa svojim životom.

Pod vođstvom ove vatrene energije Ovna, Hiron nas podstiče da krenemo napred na novu teritoriju. On nas podstiče da rodimo ratnika u sebi i da se setimo snage, mudrosti i saosećanja koje naše rane imaju potencijal da nam donesu. Pod ovom energijom, Hiron želi da nas nauči da možemo da živimo svoj život punim plućima čak i ako smo ranjeni. On želi da znamo da možemo sve.

Može biti primamljivo sažaljevati se ili glumiti žrtvu kada dođu određene okolnosti, posebno okolnosti koje nemamo snage da promijenimo. Ne možemo promeniti ko je naša porodica, ne možemo promeniti prošlost i ne možemo promeniti postupke ili ponašanje drugih.

Sve što možemo da uradimo je da preuzmemo odgovornost za sebe; sve što možemo da uradimo je da naučimo da budemo zahvalni za ono što nam je dato. Sve što možemo da uradimo je da prihvatimo naše okolnosti i naučimo da se osećamo udobno u svemu što nam se nađe na putu.

5. aprila 2023. imamo susret Sunca i Hirona. Ovo će biti ključni dan kada ćemo zaista moći da osetimo pune efekte novog ciklusa Hirona. Obratite pažnju na ono što vam se dešava oko ovog dana. Obratite pažnju na to kako ste izazvani da ustanete iz svog bola i patnje i da krenete napred sa samopouzdanjem i optimizmom.

Hironovo putovanje kroz Ovna nas podseća da smo jaki onoliko koliko verujemo da jesmo. Podseća nas da naše rane ne treba stalno dirati ili bockati, i ne treba da pokušavamo da sve "popravimo", umesto toga, možemo naučiti da jednostavno nastavimo sa stvarima, možemo naučiti da nastavimo da idemo napred bez osećaja ograničenja.

Nakon što Hiron završi svoje putovanje u Ovnu, svi ćemo dobiti priliku da promenimo svoj pristup tretiranja rana i da pogledamo naše putovanje ka vedrijem i boljem. Možda ne moramo da nastavljamo da kopamo duboko; možda ne moramo da nastavimo da tražimo sledeću stvar koja će oduzeti sve naše brige i patnje.

Možda je sada trenutak kada treba da prihvatimo sebe i budemo takvi kakvi jesmo. Vreme je da prihvatite stvari kakve jesu, kao i prošlost koju vučete sa sobom. Neke bolne stvari su sada samo deo vašeg iskustva, ali to nas sada čini jačim, mudrijim i saosećajnijim prema drugima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.