Sutra nas čeka NEDELJA IZ PAKLA: Samo PROBLEMI I SVAĐE, moguće su i TUŽNE VESTI - 1 stvar rešava sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 19:09

Sutra nas čeka NEDELJA IZ PAKLA: Samo PROBLEMI I SVAĐE, moguće su i TUŽNE VESTI - 1 stvar rešava sve

Prete saplitanja, negativna energija, kao i drugi problemi, i zato budite obazrivi.

U ranim jutarnjim časovima Mesec će biti u opoziciji sa Saturnom a kako će to uticati na nas pitali smo astrološkinju Jasminu Mitrović.

Nedelju završavamo Mesecom u znaku Device što će pokrenuti radoholika u vama. Može se dogoditi da umesto da odmarate vi budete aktivni više nego što bi želeli.

- U ranim jutarnjim časovima Mesec >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti u opoziciji sa Saturnom što može doneti brige, tužne vesti, distancu u odnosima, kao i veću potrebu za kritikovanjem. Ako prevaziđete strah od nepoznatog ili brigu oko nečega što ne znate ishod, ovaj dan može biti veoma produktivan i značajan za vas da obavite što više stvari.

Očekuju vas kvalitetni razgovori i informacije koje već neko vreme čekate. Imate unutrašnji sklad i jasnoću u vezi vaših planova. Dobro se organizujte i sprovedite u delo čišćenje poslovnog ili stambenog prostora. - rekla je Jasmina za portal Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.