Surovo: Žene koje je prisilio na prostituciju obeležavao tetovažama

Izvor: B92, 30.Dec.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surovo: Žene koje je prisilio na prostituciju obeležavao tetovažama

Dobio je 44 godine zatvorke kazne.

Makro iz Ruminuje, čije je ime ostalo nepoznato javnosti, obeležavao je žene koje je prisilno uvodio u prostituciju. Neke od njih imale su manje od 18 godina, a sve ih je obeležavao tetovažom bar koda i svojim imenom.

Tako je sud u Madrindu osudio ovog čoveka na 44 godine zatvorske kazne jer je devojke iz rumunskih siromašnih porodica nagovarao da dođu u Španiju pod parolom boljeg života, kada ih je zapravo prisilno uvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svet prostitucije.

Sud je imao dokumenta o tome kako je jedna devetnaestogodišnja devojka pokušala da pobegne iz ovog kruga prostitucije, ali je bila uhvaćena i kažnjena tako što su je danima tukli držali vezanu za radijator bez hrane.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.