Suprug joj je sa transseksualkom, a ona se provodi s Robinom Tikom

Izvor: B92, 08.Avg.2014, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suprug joj je sa transseksualkom, a ona se provodi s Robinom Tikom

Poznata Plejbojeva zečica Kendra Vilkinson viđena je u sredu uveče kako se provodi u ženskom društvu, kom se pridružio i poznati ženskaroš, pevač Robin Tik

Inače, Kendra se porodila sa svojim drugim detetom pre 11 nedelja, ali stvari su se dosta zakomplikovale u njenom porodičnom životu tokom druge trudnoće. Šuškalo se da ju je njen suprug Hank Basket varao dok je bila trudna, pa je ostala misterija kako je par uspeo da prebrodi ovaj problem.

Da se njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljubavni život zakomlikovao svedoči i činjenica da je Kendra bila u noćnom izlasku samo sa prijateljicama. Ipak nešto kasnije pridružio im se i pevač Robin Tik koji je od nedavno i zvanično razveden od supruge Pole Paton.

Očevici tvrde da Kendra nije nosila venčani prsten i da iako se ona i Tik zapravo ne poznaju, neko vreme su razgovarali.

Inače, Kendra je pre nekoliko dana viđena sa svojim advokatom pa se pretpostavlja da je to zbog pokretanja brakorazvodne parnice jer se za njnog supruga pričalo da je varao Kendru sa trasseksualnim modelom Avom London.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.