Super trikovi: Neočekivana upotreba šampona za suvo pranje kose

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 18:33

Super trikovi: Neočekivana upotreba šampona za suvo pranje kose

Oduševićete se!

Verovatno ste do sad makar jednom koristili ovaj magični proizvod koji čini da kosa deluje čistije i manje masno nego što jeste, bez klasičnog pranja. Možda je on i postao deo vaše nedeljne rutine, kada ste u trci sa vremenom i nemate dovoljno vremena da biste se posvetili nezi vaše kose.

Bilo kako bilo, da li ste ikad razmišljali o njegovoj upotrebi i u drugim situacijama, osim pri spašavanju izgleda vaše frizure? Otkrivamo vam danas na koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve načine još možete koristiti šampon za suvo pranje kose.

Mnogi holivudski frizeri šampon za suvo pranje kose koriste kako bi kosi dodali teksturu. Obično se posipa po korenu i lagano rasprši dužinom kose, pre nego što se uzme pegla i naprave se lagani talasi.

Koristili ste ga na prljavom korenu kose, a da li ste ikad upotrebili šampon za suvo pranje na tek opranoj kosi? Ako niste, otkrivamo vam šta se tada događa. Skrob iz ovog šampona vezuje se za svaki pramen kose, povećavajući njen volumen. Rezltat – bujna i gusta kosa kao nikad pre!

Šampon za suvo pranje kose je odličan i pri stilizovanju frizure, naročito Pixie kratkih varijanti. Potrebno je da na prste jedne ruke nanesete malo ovog šampona, a zatim prođete kroz kosu, oblikujući pramenčiće, kao i da potom definišete oblik lakom za kosu. Jednostavno i savršeno.

Ne postoji ništa zahtevnije za oblikovanje od sveže oprane kose. Kako biste je lakše ukrotili, šampon za suvo pranje vam može u velikoj meri pomoći. Ni previše glatka, a ni previše ulepljena teškim preparatima za oblikovanje kose poput voska, vaša frizura će izgledati perfektno.

Ako ste greškom naneli previše spreja za kosu, seruma za sjaj krajeva ili neki sličan proizvod, šampon za suvo pranje kose možete iskoristiti za ispravljanje grešaka. Sačekajte nekoliko minuta nakon što ste preterali sa preparatima da ih vaša kosa upije, a potom nanesite šampon za suvo pranje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.