Super trik koji pomaže da vam kosa ostane duže čista

Izvor: Prva.rs, 16.Jan.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super trik koji pomaže da vam kosa ostane duže čista

Prestanite da kupujete skupe šampone za sporije mašćenje kose, jer ovi super saveti pomažu da vam kosa ostane duže čista, piše Lepa & srećna.
Morate pronaći svoj ritam u pranju kose, jer jedni peru suviše često a drugi suviše retko. Ne dozvolite da se gomilaju masne naslage, ali ne provocirajte kožu glave prečestim pranjem. Napravite i raspored: ako morate prati jednom dnevno, neka to uvek bude ujutru a nikad uveče. Jedino tako ćete od jutra izgledati uredno i čisto. Nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << nemojte koristiti puno šampona, već samo malo i to na korenu kose. Vlasi perete time što kroz njih ispirate šampon. Balsam koristite samo na krajevima. Nikad ne grebite noktima po koži glave.
Redovno perite četke i češljeve, a ako morate da nosite kapu ili maramu, osvežite frizuru suvim šamponom za pranje kose.
Izvor: Lepa & srećna

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.