Stvari će se MENJATI IZ KORENA, a ovo je PRVO ŠTO ĆE SE DESITI - Mlad Mesec sutra utiče na OVA ČETIRI astro znaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 16:33

Stvari će se MENJATI IZ KORENA, a ovo je PRVO ŠTO ĆE SE DESITI - Mlad Mesec sutra utiče na OVA ČETIRI astro znaka

Jeste li među njima?

Mlad Mesec u Blizancima događa se 18. juna 05:37 časova i njegova energija će nas podstaći na nove početke i promene. Period mladog Meseca uvek je odlična prilika za okretanje novih stranica u životu jer predstavlja početak novog poglavlja.

Teme i situacije koje se pojavljuju tada često su neverovatno značajne, otkrivajući prilike zrele za iskorišćavanje. A ako odlučite da započmete projekat ili odlučite da se posvetite novoj vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom mladog Meseca, imaćete izuzetno mnogo potencijala za uspeh.

Nadolazeći mladi Mesec odvija se u inteligentnim, društvenim i prilagodljivim Blizancima, ističući naše komunikacione stilove i našu potragu za znanjem i vezom.

Sada je vreme da udahnete svež vazduh i smišljate nove ideje, pa sebi dajte prostora za stvaranje, istraživanje i učenje. Ovo je lepo vreme za zabavu, društvene i intelektualne puteve života.

Ako ste pripadnik sledećih znakova Zodijaka, nadolazeći mladi Mesec mogao bi značiti važnu prekretnicu u vašem životu.

Mladi Mesec pada u vaš znak, što znači da je ovo vaša prilika da se prilagodite i poslušate svoje srce. Motivisani ste, a vaša mentalna energija je čak i veća nego inače jer možete da vidite šta želite za svoju budućnost i verovatno tačno znate šta treba da učinite da to postignete.

Najbolje što sada možete učiniti je da govorite, pišete ili na neki drugi način podelite ono što želite da postignete jer će to samopouzdanje sigurno podstaći vaš put do uzbudljive nove stvarnosti.

Sada sav svoj fokus treba da usmerite na samog sebe. Fokusirajte se na pitanja ko ste, šta volite i šta želite da budete. Učinite nešto što simboliše način na koji se vaš identitet menja i razvija s vremenom i iskustvom.

Pripremite se zatim da pogledate u ogledalo i da vidite nešto potpuno novo. Možda niste ista osoba koja ste bili pre, ali to je dobra stvar; to znači da ste malo rizikovali, rekli svoju istinu, zauzeli se za nešto u šta verujete i otvorili se životu. I na kraju, postali ste moćnija i zanimljivija osoba zbog toga.

Provođenje kvalitetnog vremena s voljenima i uživanje u domu trenutno vam je od najveće važnosti. Možda ćete takođe imati želju da započnete iskrenu novu letnju tradiciju sa svojim najbližima i najdražima. Iako je ovaj Mesec povezan više s umom nego s emocijama, ipak bi bilo dobro da izrazite ono što vam je u srcu kako biste bili sigurni da ste na istoj stranici kao i članovi porodice.

Mlad Mesec takođe vas nadahnjuje da objavite neke vesti koje vam menjaju život ili poboljšate svoju reputaciju. Trenutno imate moć da primite neka značajna priznanja, posebno ako ste voljni da učestvujete u nekom takmičenju ili da se prijavite za posao.

Znajte da vaša odlučnost neće biti uzaludna. Spremate se da se popnete na sledeću prečku vrlo važne lestvice, idite hrabro napred i ne osvrćite se. Istini za volju, možda ćete stići do vrha mnogo pre očekivanog. Poslovi s nekretninama urodiće plodom.

Mlad Mesec vas podstiče da razjasnite šta želite da postignete na profesionalnom planu. Vaš javni imidž trenutno je u glavnom fokusu, a vaš um verovatno vrvi od milion različitih obaveza od doterivanja biografije do rada na društvenim medijima. Ali unutarnji rad na sebi zapravo bi mogao da bude najproduktivnija stvar koju sada možete učiniti kako biste podržali velike ciljeve, pa razmislite o razgovoru o duboko ukorenjenim emocijama.

Ovaj mladi Mesec takođe baca svetlo na sve što se događa iza zatvorenih vrata, sigurno od znatiželjnih pogleda. A ako nemate kutak sveta u kom se osećate sigurno, zaštićeno i pre svega gostoljubivo, onda bi trebalo da razmislite o tome gde ste odabrali da pustite svoje korene.

Ovaj mladi Mesec mogao bi da vas inspiriše da pospremite stan, zakažete filmsko veče s porodicom ili čak da se preselite na novo mesto. Slušajte svoje srce i znaćete šta vam je činiti. Kako biste se osećali dovoljno prijatno da istražujete svet, potreban vam je lep, organiziovan i miran dom u koji ćete se vratiti kada avantura dođe kraju. A budući da vama vlada Mesec, od vitalne je važnosti da imate dom u kom se osećate toplo, sigurno, voljeno i dobrodošlo.

Univerzum će vam uskoro doneti razne nove prilike, samo verujte i predajte se toku.

Mladi Mesec pokreće novu dinamiku u vezama, razumevanje davanja i uzimanja. Sada se osećate motivisano da svoja partnerstva učinite mnogo smislenijim.

Meditiraćete o tome kako se pokazujete drugima, kako se oni prikazuju vama i šta možete da učinite da pomaknete loptu napred na način koji će zadovoljiti obe strane. Ovo je jedan od najpovoljnijih trenutaka koje imate tokom cele godine za sklapanje novog saveza.

Tumačeći istinu o vašim partnerima, prijateljima, pa čak i neprijateljima, shvatate ko su glavni igrači u vašem životu i uloge koje svaki od njih ima.

Takođe pomnije promatrate kako doprinosite svojim odnosima i uticaju koji imate na njih. Istražite dinamiku koju delite s drugima jer bi to moglo da dovede do nekih vrlo važnih otkrića, posebno kada je reč o tome s kim želite da provedete ovaj naredni period.

Nemojte se plašiti da proširite svoje horizonte, čak i ako to znači da ćete ponešto dovesti u pitanje, možda perspektivu koju vaš partner ima o vama.

Ovaj mlad Mesec vam omogućava da promenite svoje srce i svoj um.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.