Stub milosti i snage - Holivud se udružio da pomogne Kejt Midlton: Predivna akcija za ozdravljenje princeze

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 19:26

"Stub milosti i snage" - Holivud se udružio da pomogne Kejt Midlton: Predivna akcija za ozdravljenje princeze

Holivudske glumice pružile podršku Kejt
Premijer Velike Britanije Riši Sinak i američki predsednik Džozef Džo Bajden uputili su želje za brz oporavak, dok je kralj Čarls III rekao da je izuzetno ponosan na Kejt Midlton zbog njene hrabrosti.
Roditelji Kejt Midlton Kerol i Majkl Midlton priskočili su u pomoć, poruke podrške poslali su i sestra i brat princeze Pipa Midlton i Džejms Midlton.
A onda je i Holuvud počeo da upućuje svoju podršku:
"Sada nam je princeza Kejt pričala o svom zdravlju, trebalo bi da joj pošaljemo samo najbolje želje njoj i njenoj porodici", napisala je na X mreži Džejmi Li Kertis koja je "branila" princezu od teorija zavere koje su kružile...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.