Strastvenim poljupcem potvrdile da su u vezi FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 17.Jun.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strastvenim poljupcem potvrdile da su u vezi FOTO/VIDEO

Manekenka Kara Delevinj i glumica Ešli Benson, zvezda tinejdžerske serije "Slatke male lažljivice", nedvosmisleno su potvrdile da su u vezi, o čemu se šuška već skoro godinu dana.

Kara je na društvenoj mreži Instagram objavila kratak video u kojem se strastveno ljubi sa svojom devojkom. U opisu fotografije piše "Pride" (ponos). Ona je osim što je potvrdila da su njih dve u vezi, duginim bojama obeležila mesec LGBT ponosa.

Ni Benson nije ostala nema, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ovaj video odgovorila emitikonima srca i dodatno potvrdila da su u vezi.

O njihovoj vezi mediji su počeli da pišu još u jesen prošle godine, ali manekenka i glumica nisu htele ništa da komentarišu.

Od tada su često zajedno pojavljivale u javnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.