Strašna tragedija zadesila RIJANU! Nesreća se okomila na njenu PORODICU na Barbadosu, ne mogu da pobegnu SMRTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 08:16

Strašna tragedija zadesila RIJANU! Nesreća se okomila na njenu PORODICU na Barbadosu, ne mogu da pobegnu SMRTI

Pre 6 godina prošli su kroz isto

Jedna od najpopularnijih pevačica svih vremena, Rijana veoma polaže na porodicu i svoje bliske prijatelje. Iako je izgradila pravo malo carstvo, vrlo često odlazi na Barbados ne bi li bila sa svojom familijom. Ipak, sada je porodica ponovo na okupu, ali povod je tragičan - voljena rođaka Tanela Alejn umrla je iznenada u 28. godini, samo nekoliko dana nakon što se pevačica porodila.

Porodica je već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošla kroz jednu tragediju za koju se nadala da se nikada neće ponoviti. Na žalost, prošlo je samo šest godina otkako je Tanelin brat Tavon ubijen. Rijana je sa njima proslavljala Božić, a on je samo nekoliko sati nakon toga ubijen. Tanelina sestra bliznakinja Tanejša takođe je umrla pre više od decenije u dobi od 14 godina.

Zaluđenica modom Tanela, koja je imala skoro 55.000 pratilaca na Instagramu, često je kačila slike i biva slikana kako se provodi vreme sa svojom rođakom Rijanom.

Njena smrt je usledila samo nekoliko dana nakon što je pevačica rodila svoje drugo dete sa dečkom reperom A$AP Rokijem.

Prijatelji, voljeni i obožavaoci su na društvenim mrežama podelili emotivnu počast Taneli - koju su od milja zvali TT ili Nela.

Jedan je napisao: "Nedostajaćeš mnogima! Bila si lepa i ljubazna i brinula si se o svima najbolje, ali najviše od svega će mi nedostajati tvoj osmeh. RIP Tanella."

Drugi je rekao: "Ne može biti istinita, seko! Upravo smo razgovarali pre nedelju dana! "Treći je prokomentarisao: "Moja lepa prijateljice! I rođako, ostani dobra duša i leti visoko u Raj. Uživaj u svom miru."

A post shared by Tanella (@tanella_)

Tanela je umrla 13. avgusta, a njeni najmiliji su se u ponedeljak okupili u parohijskoj crkvi Svetog Đorđa na Barbadosu na njenoj sahrani.

U međuvremenu, Tanelina bivša srednja škola "Grejdon Sili" odala je počast njoj i još jednom bivšem učeniku u objavi na Fejsbuku.

"Rukovodstvo i osoblje srednje škole "Grejdon Sili" sa žalošću objavljuje da su preminuli bivši učenici, Tanela Aleine i Kamal Godriž. Izražavamo iskreno saučešće njihovim porodicama, prijateljima i kolegama. Neka im duše počivaju u miru".

Prošlo je manje od šest godina od prethodne tragedije, kada je njen brat Tavon, takođe Rijanin rođak, ubijen.

Tavon je šetao kroz oblast Eden Lodge u ​​Sent Majklu, na Barbadosu, kada ga je naoružani napadač upucao nekoliko puta, nešto pre 19 časova na Dan boksa 2017. Hitno je prevezen u bolnicu, ali je ubrzo izgubio borbu i lekari su mogli samo da proglase smrt.

A post shared by Tanella (@tanella_)

Ubica je pobegao sa lica mesta i nikada nije pronađen, niti identifikovan. Govoreći nakon njegove smrti, Tanela je rekla da njen brat "nije zaslužio da umre".

- Moj brat nije bio svetac, ali to ne znači da je zaslužio da bude ubijen.

Tanela je rekla da ga je videla samo pet sati ranije kada su zajedno slavili svoj prvi Božić kao porodica.

- Izgubili smo majku kada mi je bilo sedam godina, a naš tata nikada nije bio tu za nas. Kada smo porasli svako je krenuo svojim putem, do nedavno nismo živeli zajedno. Ovo je bio naš prvi zajednički Božić, prvi put da smo živeli zajedno.

Nakon prijatne božićne večeri, Tanela je bila sa dečkom kada je čula pucnje.

U odavanju počasti na društvenim mrežama, Tanela je napisala: „Volim te Tavone, otišla bih na kraj sveta za tebe, uvek sam bila tu bez obzira na naše nesuglasice. Osećam se prijatno znajući da ćeš biti sa mamom i Taneišom.

Na četvrtu godišnjicu njegove smrti, devetostruka dobitnica Gremija Rijana odala je počast svom pokojnom rođaku na Instagramu. Postavila je seriju fotografija njih dvoje, uz potpis na objavu: "Nedostaješ mi i osmehujem se jer #Tavon."

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

U vreme njegove smrti, Rijana je podelila objavu u njegovu čast i pozvala na prekid nasilja.

Napisala je: "RIP rođače… ne mogu da verujem da sam te sinoć držala u naručju! Nisam mislila da će to biti poslednji put da sam osetila tvoju toplinu!!! Uvek ću te voleti, čoveče! #endgunviolence."

Rijana je jako teško podnela gubitak, a uslikana je kako se rasplakala na Tavonovoj sahrani, dok je svoju tugu skrivala iza belih naočara.

Uplakana pevačica položila je venac u obliku srca na grob posle službe u parohijskoj crkvi Svetog Đorđa na Barbadosu – na maloj udaljenosti od mesta gde je Tavon ubijen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pop zvezda doživela tragediju: Strašna vest usledila nedugo posle njenog porođaja

Izvor: B92, 02.Sep.2023

Nakon velike radosti zbog rođenja drugog deteta, Rijana se suočila s velikom tugom. Njena voljena sestrična Tanela Alejn iznenada je umrla u 28. godini na Barbadosu. Ova tragična vest usledila je samo šest godina nakon što je Tanelin brat Tejvon fatalno upucan, a sahranjena je u krugu porodice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.