Stiže NAJGORI RETROGRADNI MERKUR ove godine - Nekoliko dana će biti PRAVI PAKAO, a evo kako da sve pregurate što BEZBOLNIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 11:06

Stiže NAJGORI RETROGRADNI MERKUR ove godine - Nekoliko dana će biti PRAVI PAKAO, a evo kako da sve pregurate što BEZBOLNIJE

Od 13. decembra Merkur ulazi u retrogradni hod u Jarcu i u njemu ostaje sve do 3. januara 2024. godine. Kada Merkur ima retrogradnost u Jarcu, može snažno uticati na naša razmišljanja, komunikaciju i planiranje.

Merkur, planeta logičkog rasuđivanja, kreće retrogradnim hodom u Jarcu 13. decembra i tim tempom će nastaviti do 3. januara 2024. godine.

Tokom ovog perioda česti su problemi u komunikaciji, ljudi deluju impulsivno bez mnogo razmišljanja, pa su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesporazumi, konfuzije i svađe vrlo uobičajeni.

Pošto Merkur vlada komunikacijom, ovo je vreme nesporazuma, stoga je pametnije izbegavati važne razgovore, dogovore, pregovore, potpisivanje ugovora, i sl.

Merkur vlada transportom i tehnikom, pa ovo nije dobro vreme za kupovinu automobila, telefona, kompjutera, bele tehnike i ostalih uređaja.

Nije dobro vreme ni za pokretanje novog sajta, web-shop-a, i sl. Kao ni za promenu domena, banke, niti za otvaranje novih računa u banci, PayPala, i sl. Izbegavajte sve što ima veze sa administracijom. Ovo je vreme kad će vam tražiti još jedan papir, kad će pogrešno zavesti vaš slučaj, kad će softver pogrešno povezati podatke i to neće biti ničija greška (do vaša).

Merkur vlada i trgovinom, pa i na tom polju možemo da očekujemo zapetljancije, zato dok je retrogradan ne treba otvarati prodavnicu, firmu, udruženje…

To nije vreme objavljivanja knjiga, ni e-knjiga, kao ni pokretanja ciklusa radionica, projekata i svega ostalog što treba da traje kroz vreme.

Ne menjajte šifre tada.

Ne idite u katastar, ni sud, ne podnosite nikakve molbe, zahteve, i sl.

Ne preduzimajte hirurške zahvate i operacije koje mogu da sačekaju (da ne biste morali nešto da povaljate). piše na portalu Astrosestre.

Jarac je povezan s autoritetom i strukturom. Tokom retrogradnog Merkura, mogu se pojaviti izazovi u komunikaciji s autoritetima ili nadređenima.

Retrogradni Merkur doneće probleme u komunikaciji za sve znakove, a najviše će udariti Ovnove, Jarčeve, Vage i Rakove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nastaće potpuna ZBRKA i HAOS, a krivac je RETROGRADNI MERKUR! Evo šta nikako NE SMETE RADITI, gde 2 puta MERITI i koga ZAOBILAZITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023

Otkrivamo kako će hod unazad uticati na svaki horoskopski znak..Retrogradni Merkur, poznat po svojoj sposobnosti da unese pometnju u našu svakodnevicu, često se doživljava kao astrološki fenomen koji može izazvati haos u komunikaciji, tehnologiji i planiranju...Od 13. decembra Merkur ulazi u retrogradni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.