Stavio je FARBU na četku i dobio pramenove o kojima SANJA svaka žena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2017, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stavio je FARBU na četku i dobio pramenove o kojima SANJA svaka žena (VIDEO)

Jednostavno je.

Ombre pramenovi su već nekoliko sezona vodeći trend u farbanju kose. Iako se do sada pojavilo više verzija ove tehnike farbanja kose, osnova je ostala ista.

Ali da u frizerskom svetu kreativnosti i inovacija ne manjka, dokazao je poznati istanbulski frizer i kolorista Ozden Kurtur čija je tehnika farbanja kose u ombre stilu postala pravi hit, a toliko je jednostavna da može da se uradi i kod kuće.

A post shared by Özden Kürtür >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@ozdenkurtur) on Mar 31, 2016 at 1:36am PDT

Tajna je u priboru koji koristi za postizanje ombre efekta, a koji već imaš kod kuće.

Naime, popularni frizer za izradu pramenova koristi jedno jedino pomagalo - četku za kosu, a na objavljenom videu je otkrio samo delić poznate tehnike bruslajt.

A post shared by Özden Kürtür (@ozdenkurtur) on Apr 1, 2016 at 12:10pm PDT

Za razliku od balajaža, bruslajt tehnika omogućava prirodniji izgled kose i izgled osunčanih pramenova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Frizer ti kaže da NE MOŽEŠ da dobiješ željenu boju? Odmah ga menjaj, evo i zašto! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2017

Ne dozvoli da te vuče za nos...Ako je išta predviđeno za menjanje, to su onda boja i oblik kose. Da li ti se nekada desilo da taman kad se odlučiš za određenu boju i stil, frizer ti kaže kako ne može da ti to "izvuče" zbog tvog pigmenta? Verovatno da jeste. Pa, odmah da ti kažemo, nije govorio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.