Stavila je SAMO ŠAKU ovoga u MAŠINU za SUDOVE, nakon toga je ZABLISTALA kao nova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 10:13

Stavila je SAMO ŠAKU ovoga u MAŠINU za SUDOVE, nakon toga je ZABLISTALA kao nova!

Nema potrebe da ribate i trošite vreme na ovo, mašina sama odradi proces čišćenja!

Čaše nikada nisu tako čiste i blistave kao kada ih izvadite iz mašine za sudove. Ipak, ono što moraju znati sve domaćice koje kod kuće imaju mašinu za pranje posuđa je da ona nije namenjena za pranje svih alata i posuđa koje imate u kuhinji.

Ukoliko u mašinu budete stavljali određena kuhinjska pomagala ona će se oštetiti, a to nije dobro ni za mašinu jer se ovako umnožavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bakterije.

Posude i pribor za kućne ljubimce

Ma koliko voleli svog ljubimca nemojte ovo raditi jer psi imaju običaj da njuše i stavljaju u usta svakojake predmete koje nađu.

 Noževi se tupe

Ukoliko imate dobro naoštrene noževe nemojte se čuditi ukoliko postanu tupi tokom vremena. Ovo je sasvim normalno zbog dejstva dertedženta koji tupi oštricu.

Rende za sir

Rende da bi bilo čisto mora da ide na ručno predpranje, a kada to radite onda ga i operite.

Drveni pribor i daske za sečenje

Visoke temperature mogu da oštete drvo kao i posuđe od bakra. Bakar može da promeni boju, čak i da zarđa.

Da bi posuđe blistalo, potrebno je da i mašina bude čista zato vodite računa o higijeni, redovno perite sve delove, a za kraj vam dajemo i nekoliko saveta kako da uspešno očistite mašinu za sudove prema savetima domaćica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.