Stavila je BELI LUK ispod JASTUKA pred spavanje, REŠENJE za sve koji  NE VOLE da ga JEDU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 12:30

Stavila je BELI LUK ispod JASTUKA pred spavanje, REŠENJE za sve koji NE VOLE da ga JEDU!

Odlično za imunitet i zdrav san!

Beli luk je definitivno najzdraviji začin za svako jelo. On je ujedno i narodni lek koji se najčešće koristi u pripremi raznih preparata.

Poželjno je da ukoliko ga koristite u ove svrhe povedete računa o tome kako je gajen, da ja zasadite sami ili kupite kod proverenog prodavca. Pun je vitamina i minerala među kojima su i kalijum, magnezijum, natrijum i alicin. Poslednji štiti telo od verusa i sprečava infekcije.

Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niste ljubitelj ili vam ne prija nakon konzumacija, a u kranjem slučaju ne želite da se osećate na luk, postoji rešenje i za vas, a to je da ostavite beli luk ispod jastuka pre spavanja.

Oni koji spavaju sa belim lukom ispod jastuka, nikad ne pate od nesanice i uvek se probude raspoloženi, jer beli luk ima umirujuće dejstvo na nervni sistem, koji brzo oslobađa od umora i napetosti. Odavno je dokazano da beli luk snižava holesterol u krvi i usporava razvoj karcinoma, sprečavajući mutaciju ćelija.

Beli luk je nezaobilazno sredstvo za vreme epidemija i gripa i drugih uobičajnih bolesti, pa ako je moguće, stavite sebi i svojoj deci čen belog luka ispod jastuka i zaštitite se na vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.