Starleta priznala: Bila sam bolesno opsednuta slavom!

Izvor: B92, 29.Avg.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starleta priznala: "Bila sam bolesno opsednuta slavom!"

Starleta Kim Kardašijan priznala da je bila opsednuta slavom.

Kim Kardašijan dala je intervju za "Vogue" sa suprugom Kanje Vestom i tom prilikom se osvrnula na svoju dugogodišnju karijeru.

"Novac je uvek bio cilj, ali sam ja bila opsednuta slavom, i to previše opsednuta. Priznajem da slava može da preraste u zavisnost", rekla je Kim tom prilikom.

Tokom intervjua Kanje je pitao svoju ženu, koja ima više od 146 miliona pratioca na Instagramu, da ukaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na to koliko slavu ona želi.

"Čak i u najtežim i najcrnjim danima u životu ne kajem se što sam se izložila celom svetu. Ljudi su godinama unazad delili sa mnom to koliko im je to pomoglo da se izbore sa nekim svojim demonima. Volim to što imam glas i što mi je poklonjena prilika da budem u javnosti iako s vremena na vreme poželim da imam malo više privatnosti", priznala je ona.

Rijaliti zvezda pričala je i o tome kako se oseća kao uzor drugim ljudima, objašnjavajući kako se nosi sa toliko odgovornosti kada je dobila decu.

Našla se na udaru medija u poslednjih nekoliko meseci zbog linije koju je nazvala Kimono i time udarila na japansku kulturu, piše Independent. Ona se javno izvinila i preimenovala svoju liniju u "SKIMS".

Optužili su je i da je nedavno kopirala naočari brenda "Emilio Pucci" za svoju liniju.

"Pokušavam da budem dobra osoba i da moje greške pretvorim u dobro iskustvo, na naučim i rastem i nastavim dalje posle toga", zaključila je Kim.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.