Starleta fotografijom ućutkala zle jezike: Srećan rođendan mom kralju FOTO

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 19:03

Starleta fotografijom ućutkala zle jezike: "Srećan rođendan mom kralju" FOTO

Rijaliti zvezda obradovala je obožavatelje iskrenim fotografijama sa svojim suprugom Kanjeom Vestom, koji slavi svoj 43. rođendan.

Oboje su u crnim odelima, a Kim na licu ima ogroman osmeh. Fotografija se pojavila posle tračeva da se razdvaja od Kanjea.

"Srećan rođendan mom kralju", napisala je ugasivši sve tvrdnje da ona i Kanje nisu bilib u dobrim odnosima tokom karatina.

Par, koji se venčao još 2014. godine, izoluje se kod kuće tokom vanrednih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mera sa svoje četvoro dece, Nort, Seint, Čikago, i Psalam.

Izvori su rekli za "Ju-Es vikli" (US Weekly) da različiti rasporedi ovog para izazivaju određenu napetost među njima, ali da su spremni da rade na svojim problemima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.