Starije žene ne bi trebale da puštaju kosu! Helen Miren na meti kritika zbog nove frizure, a ovako je svima začepila usta

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2023, 19:04

"Starije žene ne bi trebale da puštaju kosu!" Helen Miren na meti kritika zbog nove frizure, a ovako je svima začepila usta

Nije joj prvi put da ruši stereotipe i to veoma uspešno!

Glumica Helen Miren (77) osvrnula se na tvrdnje da "starije žene ne bi trebale puštati kosu", nakon što je pokazala svoje nove duge pramenove.

- Kažu mi da ne bih trebala imati dugu kosu nakon određene dobi, ali to me uopšte ne dotiče. Tokom pandemije koronavirusa počela sam puštati kosu i zapravo nisam imala dugu kosu od svojih dvadesetih. I nekako je rasla i rasla i rasla i postalo mi je teško da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je skratim. Na neki način uživam u tome, prilično je radikalno - otkila je glumica.

Helen je uvek prkosila standardima lepote za starije žene, insistirajući na tome da je njena generacija predugo podvrgnuta starosnoj diskriminaciji.

Takođe je rekla da ne voli da koristi izraz "lepota" jer to može učiniti da se ljudi koji su nesigurni u svoj izgled osećaju isključeno.

"Pomisliće: "Pa, nisam baš lepa. Sve je to jako dobro za sve ove lepe žene, ali ja se ne osećam lepo", objasnila je.

- Ne želim isključiti te ljude da se osećaju fantastično u vezi sebe - objasnila je Helen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.