Stajlinge SRPSKE VODITELJKE redovno svi KOPIRAJU - Malo ko zna da je Jovana i GLUMICA, a tek da je vidite BEZ ŠMINKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 18:38

Stajlinge SRPSKE VODITELJKE redovno svi KOPIRAJU - Malo ko zna da je Jovana i GLUMICA, a tek da je vidite BEZ ŠMINKE

Novinarku Jovanu Zbiljić, gledamo na RTS-u, ali i kao influenserku koja ima veliki broj pratilaca. Oblasti na koje je fokusirana su moda, kozmetika, šminka, zdrava ishrana i putovanja. Poznatija je pod pseudonimom Stilizovana.

Njen istančan ukus za modu i stilizovanje prepoznatljiv je na njenom Instagram profilu Stilizovana gde svakodnevno deli beauty i modne savete, ali i zanimljivosti iz svog života. Svojom harizmom oplemenjuje sve prisutne, a to ćete osetiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kroz odgovore u nastavku teksta.

Jovana Arsić Zbiljić je voditeljka vremenske prognoze tokom Jutarnjeg programa na RTS-u, glumica i influenserka. Od 4. razreda osnovne škole oprobala se u glumi, gde joj je nastavnica engleskog pozvala na učestvovanju u priredbi za Dan škole, na kome je ona izabrala tekst za predstavu Crvenkapa, u kome lepa Jovana igrala glavnu ulogu.

Објава коју дели Jovana Zbiljić (Arsić) (@stilizovana)

Od 2011. godine je član dramskog studija Kulturnog centra Brus, u kome joj je prva predstava bila Pokondirena tikva, igrajući liku Vasilija, usledile su se i Ruža sa dva mirisa, Čorba od kanarinca, Ženidba i Udadba, ali i mnoge druge uloge kako se navodi na Wikipediji.

Објава коју дели Jovana Zbiljić (Arsić) (@stilizovana)

Pored glume i voditeljstva, Jovana vodi veoma praćen profil na društvenoj mreži Instagram gde redovno deli savete iz sveta mode, nege, kozmetike. Kroz svoje intervjue uvek ističe da nikad nema problem sa inspiracijom kada je kreiranje sadržaja za društvene mreže u pitanju.

Njeni pratioci iznad svega vole Jovaninu spontanost, pa se tako voditeljka nikada ne libi da pokaže i svoje lice bez trunke šminke dok pokazuje kroz video snimak svoje rituale nege i šminkanja.

Inače, Jovana je u srećnom braku sa Vladimirom Zbiljićem.

Srbija Danas/J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.