Šta žele devojke, a šta zrele žene

Izvor: JavneVesti.com, 14.Maj.2014, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta žele devojke, a šta zrele žene

I dok se mlade žene uglavnom okreću potrazi za uspešnim i ambicioznim muškarcima, zrelije dame koje iza sebe imaju izvesno iskustvo shvataju da od toga postoje mnogo važnije stvari

 
Žena ne želi isto u dvadesetim i u tridesetim godinama, pokazala su najnovija istraživanja. Kada je mlada, nepronađena, kako privatno tako i poslovno, uglavnom kraj sebe želi muškarca koji je uspešan, ambiciozan i dobar u onome što radi. Međutim, kako godine prolaze, shvata da ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << postoje mnogo važnije stvari od poslovne uspešnosti.
 
 
Tada joj je najvažniji osećajan muškarac, koji ume da razume njene potrebe, s kojim može da razgovara o svemu i svačemu i koji joj je bezrezervna podrška.
Studija je rađena u saradnji sa oko 9.000 žena između 16 i 75 godina, a pokazala je da je mladim devojkama najvažnija uspešnost i bogatstvo, dok je zrelijim ženama važno da imaju nekog ko će ih obasipati pažnjom i darovima.
 
Istovremeno se pokazalo kako devojke više obraćaju pažnje na fizički izgled, što znači da od partnera prosto očekuju sve –  da bude lep. uspešan, bogat, ali i da bude iskren. S druge strane, zrelije dame su shvatile da je ipak najvažnije da muškarac bude nežan pun razumevanja, odgovoran, ali i da ima dobar smisao za humor.
Ipak, bez obzira na godine, sve žene do jedne su se složile da seksualna privlačnost uvek mora da postoji u muško-ženskom odnosu. Bez toga, sve ostalo pada u vodu.

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Kakvog muškarca žele devojke, a kakvog žene?

Izvor: B92, 14.Maj.2014

Rezultati nedavnog istraživanja pokazali su da žene ne žele ni približno isti tip muškaraca u svojim dvadesetim i tridesetim godinama.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.