Šta učiniti kada prijatelji ne vole vašu devojku?

Izvor: S media, 28.Apr.2011, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta učiniti kada prijatelji ne vole vašu devojku?

Ako imate vezu sa devojkom koju vaši prijatelji baš ne vole, oni su ponekad u stanju da učine sve što je u njihovoj moći da vas udalje od nje. Najverovatnije će početi da vas nagovaraju da je se rešite kako znate i umete iz jednog od sledeća tri razloga.

Ljubomora

Spetljali ste se sa devojkom za koju vaši prijatelji tvrde da je izvan vaše lige. Srećom, bili ste dovoljno prisebni i pozvali je da izađete. Sada ste vi sa njom, a oni nisu - strašno! >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Jedino što im preostaje da bi se osećali bolje je pretvaranje kako je ona loša i nije njih vredna. Uostalom, sama činjenica da je izabrala vas govori da s njom nešto nije u redu. Zahvalite im se na podršci i "prijateljstvu"!

Prave reči mogu da stišaju i najgoru svađu

Šta žene privlači kod muškaraca?

Da li vaša veza ima budućnost?

Misle da je ružna

Ovo je očigledna suprotnost ljubomori: prema njihovom mišljenju nešto takvo možete pronaći iza svakog ugla, pa i mnogo bolje. Najverovatnije vas je začarala, jer se u protivnom ne biste ni osvrnuli. Nije samo ružna, već je i manipulatorka. I tako dalje i tako dalje... Možda imate previše otvorene prijatelje? Mada, ako vam smeta to što govore, stvarno znači da je i vama ružna, ali se ne usuđujete da to priznate. Jer, ako niste ponosni na svog partnera u svakom smislu, ni taj odnos nema smisla.

Bezobrazna je

Pravi prijatelji neće podržavati devojku koja se ponaša loše prema vama i nema poštovanja. Razmislite o tome, jer će često prijatelji biti prvi koji će da vas upozore na nešto što je njima vidljivo, ali vama nije zato što ste se zatreskali do koske. Uostalom, ako ona želi da vas promeni zato što joj se ne sviđate kakvi kakvi ste sada, jasno je na čemu ste.

Šta da uradite?

Ponekad sami sebe uveravate da ste kako ste zadovoljni, zato što stvarno želite uspešnu vezu a ne da tragate za njenim manama. Ako ste nesrećni, vaši prijatelji će to prvi da primete, čak i kada im ništa ne pominjete. Iako je ružno slušati kako vam je veza očaj ili da osoba na koju trošite vreme to ne zaslužuje, posmatrajte sopstvene reakcije i stavite prst na čelo: može biti da ste nepošteni prema samom sebi.

(Intimate medicine)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Šta učiniti kada prijatelji ne vole vašu devojku?

Izvor: medio.rs, 28.Apr.2011

Ako imate vezu sa devojkom koju vaši prijatelji baš ne vole, oni su ponekad u stanju da učine sve što je u njihovoj moći da vas udalje od nje.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.