Šta smo naučili o seksu u 2013.?

Izvor: NaDlanu.com, 09.Dec.2013, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta smo naučili o seksu u 2013.?

Iako većina nas misli da o seksu zna sve, naučnici uvek iznesu neke nove činjenice, koje uglavnom malo ili nimalo utiču na naš seksualni život, ali nas redovno iznenade. U godini na izmaku naučnici su nas razveselili nizom zanimljivih tema o seksu. Neki od njih su potvrdili, a drugi otkrili neobične činjenice o seksu. Evo nekih od njih.

1. Nemački naučnici su uspeli da dokažu da seks zaista ublažava migrene. 2. Razdvojenost od partnera s vremena na vreme pozitivno utiče na >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << učestalost seksualnih odnosa, pokazala je jedna anketa u kojoj je učestvovalo više od 2.000 britanskih parova. 3. Studija koja je u januaru objavljena u časopisu "The Journal of Sexual Medicine" pokazala je da je seks s prezervativima jednako dobar kao i onaj bez – i za muškarce i za žene.4. Studija sprovedena na 277 žena koje su ušle u menopauzu i 408 žena koje su još plodne, pokazala je da i nakon menopauze žene isto tako često imaju seksualne odnose. 5. Žene imaju najveće šanse da dožive orgazam u sredini svog menstrualnog ciklusa piše u studiji objavljenoj u časopisu "The Journal of Sexual Medicine" u martu.6. Jedna nedavna studija pokazala je da redovno praktikovanje joge podstiče seksualno uzbuđenje. 7. U zaključku jedne studije objavljene u časopisu "International Journal of Manpower" piše da ljudi koji imaju seks četiri ili više puta nedeljno zarađuju više od ostalih.Izvor: 24 sata

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.