Šta njegov stil vođenja ljubavi govori o njemu

Izvor: S media, 11.Apr.2011, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta njegov stil vođenja ljubavi govori o njemu

Način na koji vaš partner vodi ljubav otkriva njegov karakter i šta tačno želi od vas. Da li je vaš partner sramežljiv, zaigran ili otvoren za sve opcije? Odredite njegov omiljeni stil vođenja ljubavi!

"Vantelesni" stil

Vaš partner seks shvata vrlo ozbiljno i uvek je u potrazi za onim egzistencijalnim trenutkom koji će vas odvesti na viši nivo svesti i pružiti vantelesno iskustvo. Ljubavnik ove vrste želi više od seksa, pa se prepustite neobičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iskustvu tantričkog seksa, usklađivanju disanja i razmeni duhovne energije.

Stil prepun emocija

Vaš partner je osoba puna emocija i nežnosti koje voli da pokazuje. Za vreme seksa upravo su emocije ono što ga najviše uzbuđuje. Bez obzira na to da li je vaš seksualni život napet i uzbudljiv, ovom tipu muškarca su potrebne emocije da bi u potpunosti imao zadovoljavajući erotski doživljaj. Praktikujte seks u pozi gde ste vi nanjemu, a posle seksa ne preskačite dozu maženja, grljenja i ljubljenja.

Stil porno zvezde

Gotovo svaki muškarac bi želeo da iskusi ovaj stil vođenja ljubavi, ali samo nekolicina praktikuje. Ovakav tip muškarca ništa ne uzbuđuje više nego činjenica da u spavaćoj sobi može da isproba sve ono što je dan pre video u pornićima. Prepustite se strastima, budite otvoreni za sve opcije, sve fantazije sprovedite u delo, a ne isključujte ni upotrebu seksualnih igračaka i maskarade.

Stil sa mozgom

Ovaj tip osobe sve proživljava u sopstvenoj glavi pre, za vreme, a ponekad i posle seksa. Istina je da on razmišlja o drugim ženama, ali to ne znači da ga vi ne privlačite i da ne želi vas. Ključ uspeha sa ovim tipom kod kog moždane vijuge rade sto na sat je da pustite mašti na volju i dopustite da vama upravlja instinkt. Iskoristite sve čari masaže uljima i kupanja u kadi, jer jeto pravi način da ga navedete da stalno misli na vas.

Stil prepun zvukova

Premda će rado slušati vaše fantazije i skrivene želje, ono što ovog muškarca uzbuđuje su zvukovi u seksu – stenjanje, uzdasi, šaputanja i vikanje. U ovom slučaju znate tačno šta vam je činiti – opustite se i dajte sebi oduška, a za što strastvenije uzdahe odigrajte seksi igricu glumeći dvoje neznanaca koji se slučajno sretnu i odmah predaju neobuzdanim strastima.

Stil uzajamnosti

Vaš partner želi dati onoliko koliko dobija i nikada vam neće ostati dužan. U svakom slučaju, imate sve predispozicije da ostvarite kvalitetan i uzbudljiv seksualni život, pod uslovom da i vi igrate prema pravilima. Za vruće igrice sa ovim partnerom svakako se preporučuje poza 69.

Eksperimentalni stil

Muškarac koji praktikuje eksperimentalni stil voli nove stvari, nove ideje, nova i neobična mesta i poze za seks. Međutim sve mu brzo dosadi, a stvari koje mu se ne svide prvi put nema nameru da ponovi. Kako bi seks uvek bio na zadovoljavajućem nivou, budite otvoreni za sve opcije, a ne zaboravite ni upotrebu seksualnih igračaka.

Orgazam dnevno za dugovečnost

Poze iz Kama Sutre

Ženska ejakulacija više nije mit!

Divlji stil

Kao što sam naziv govori, vaš partner obožava divlji i neobuzdani seks, za njega ne postoje granice, vole nove erotske izazove. Za njega strah i sramota jednostavno ne postoje. Oduzmite mu dah preuzimanjem uloge domine.

Vizuelni stil

Podstiče ga ono što vidi, pa zaboravite na seks u mraku. Da biste ga totalno oborili s nogu, ne oklevajte da se po kući prošetate odeveni u seksi donje rublje.

T portal

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta njegov stil vođenja ljubavi govori o njemu?

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2011

Je li vaš partner sramežljiv, zaigran ili pak otvoren za sve opcije? Upravo vam detektiranje njegova omiljenog stila vođenja ljubavi može omogućiti da ga za vrijeme vrućih igrica potpuno izludite te pogodite što ga tačno pali.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.