Šta muškarac nikada ne bi smeo da  sazna?

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta muškarac nikada ne bi smeo da sazna?

Ma koliko se nekoj ženi činilo da je bliska s partnerom i da među njima nema nikakvih tajni jer je to i te kako važno za kvalitetnu i zdravu vezu, postoji nešto što bi svaka žena ipak trebala zadržati za sebe.

Iako muškarci vole znati detalje o vama, to ne znači da im se baš sve mora govoriti. Postoje određene stvari za koje ćete oboje zažaliti ako su izašle na videlo. Sprečite nelagodu i pripremite se na neka pitanja ili situacije koje bi trebale ostati samo vaša >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mala tajna.

● Ako žena svom partneru kaže da je njegov prijatelj neodoljivo zgodan, iz toga ne može ništa dobro izaći. Svaki put kada se nađu u društvu spomenutog prijatelja, osetiće se dašak ljubomore, a sigurno će muškarac to prebaciti usred sasvim nepovezane svađe.

● Ova se zabrana direktno nastavlja na prethodnu i sa sobom povlači gotovo jednake posledice. Govoriti partneru o kratkoj aferi koju ste imali sa svojim najboljim prijateljem dovešće vas u vrlo nezgodnu situaciju bez obzira koliko se davno to dogodilo ili koliko je neozbiljna ta avantura bila.

● Nepotrebno je da muškarac zna s koliko ste muškaraca bili pre njega. Ako otkrijete brojku, otvorićete vrata i poređenjima. Jesam li najbolji, postoji li iko bolji od mene... Učinite sebi uslugu i prećutite to.

● Dlakavost je problem koji bi žene trebalo da zadrže za sebe. Ako ne želite da vas gleda drugačijim očima i sa smanjenom požudom, nemojte mu otkriti kako se depilirate – ili još bitnije – koje sve delove tela depilirate.

● Teško vam je odoleti pa svako malo proveravate njegov e-mail ili Facebook profil? Ako to već radite, a ne biste trebali, nemojte mu to nikada priznati.

Izvor: Frendice

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.