Šta ćete danas za ručak? Iz bakine kuhinje stiže prava DELICIJA - Paprika sa najlepšim nadevom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 10:26

Šta ćete danas za ručak? Iz bakine kuhinje stiže prava DELICIJA - Paprika sa najlepšim nadevom

Pred vama je još jedan izvanredan recept.

Punjena paprika je uvek dobra, ali ova je vrhunska i obavezno je isprobajte.

Pred vama se nalazi još jedna delicija iz bakine kuhinje, a verujte nam na reč - ovako lagan i recept koji je jednostavan za pripremu odavno nismo imali.

Izgnječiti sir, dodati pavlaku i jaja pa dobro promešati. U to dodati seckan luk, kulen, beli luk i na kraju griz, te sve izjednačiti.

Puniti paprike koje ste presekli na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pola po dižini. Ređati u podmazan pleh, a potom odozgo narendati kačkavalja.

Peći na 200 stepeni, 40 minuta - da lepo zarumene. Služiti toplo. Prijatno i uživajte!

Srbija Danas/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Grickalice za celu porodicu po receptu iz bakine kuhinje, jeftino i preukusno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 08:27

Spremite ih što pre i oduševićete se ukusom...Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za štapiće sa susamom...Potrebno je:..Priprema: ..Umutiti sir maslac i belance, dodati soli, brašno sa praškom za pecivo pa oklagijom, razviti pravougaonik, pola cm seći na trake, i ređati u podmazan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.