Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 09:06

Srpski reper SKOČIO sa drugog sprata da pobegne policiji, zavšio isečen i sa POLOMLJENIM NOGAMA, a tek onda usledio haos

Imao je velike količine alkohola u krvi!

Filip Arsenijević Surreal nedavno je bio u žiži interesovanja javnosti nakon što je jednog čoveka na Zlatiboru ujeo, pa je bio priveden, a sad je otkrio šok detalje iz boravka na Bliskom istoku.

Filip Arsenijević Surreal nedavno je bio u žiži interesovanja javnosti nakon što je jednog čoveka na Zlatiboru ujeo, pa je bio priveden, a sad je otkrio šok detalje iz boravka na Bliskom istoku.

- Jedva sam izvukao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << živu glavu iz Dubaija. Otišao sam u Dubai sa mojom ženom. Žene tamo su drugačije u tim, ono, momentima, krene svađa od koje ja nisam mogao da pobegnem! Krene da eskalira svađa na srpskom, cika, vriska, je**m ti mater, ovo, ono... Krene da dolazi arapska murija, a ja u krvi imam ono, 10 godina... Samo dobijem fleš arapskog zatvora, već sam video sebe... Jedini izlaz je terasa, brate! - rekao je on prvo.

- Ja na terasu i krenem da se spuštam, na kraju sam visio sa drugog sprata, pa sam skočio sa drugog sprata i slomio sam obe noge na dva mesta. Skočni zglob, petu, isek'o se ceo, otpuzao do rent a kara, upalio auto i krenuo da bežim, ono, po Emiratima! Ja da sam znao da smo u Emiratima samo bih rekao: "Ma, luda žena, pi**a joj materina", ne bi ništa uradili, ako se ne ponaša kako treba to je problem za nju, nije problem za tebe, kao što je u Evropi - dodao je Surreal.

- Sa te dve polomljene noge sam tako bežao po Dubaiju, napravio 3, 4 hiljade evra kazne, jer te svaka kamera slika, tamo gde je 40 ograničenje vozio sam 120. Kola su bila uhapšena, tamo uhapse i auto - zaključio je reper u podkastu "Uskoro otvaranje".

Podsetimo, reperu nije određen pritvor posle privođenja prošlog meseca na Zlatiboru zbog problema sa porodicom iz Bačke Palanke. Protiv repera je tad podneta krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti i nasilničkog ponašanja.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.