Srpski glumac se borio sa RAKOM, a sada mu saopštili još goru dijagnozu: Horor, prebrojao sam zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 18:20

Srpski glumac se borio sa RAKOM, a sada mu saopštili još goru dijagnozu: "Horor, prebrojao sam zvezde!"

Požalio se na društvenim mrežama!

Srpski glumac i voditelj Peđa Damnjanović godinama unazad vodi sasvim lep porodičan život, a retko ko zna da je 2007. godine pobedio kancer.

Srpski glumac i voditelj Peđa Damnjanović godinama unazad vodi sasvim lep porodičan život, a retko ko zna da je 2007. godine pobedio kancer.

On od tada na svake dve godine ide na preventivne kontrole kako bi bio siguran da je potpuno zdrav. Ipak juče je kako nam kaže prebrojao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezde u ordinaciji kod lekara.

On je u storiju na Instagramu rekao da je na pregledu.

A post shared by Predrag Pedja Damnjanovic (@damnjanovski_)

- Preživeo sam horor, snimao sam pluća. Doktorka me prozove i kaže ja vidim promenu na snimcima, ne znam da li je ovo od ne preležane upale pluća ili je možda metastaza, ja sam prebrojao sve zvezde - izjavio je Peđa za Blic, pa nastavio:

- Odmah smo uradili skener, setio sam se da imam jednu fleku za koju znaju moji prošli lekari i ja posaljem njma snimak i oni mi potvrde. Pao mi je kamen sa srca, jer ja tu fleku imam 20 godina. Doktorka me zove kasnije i kaže: ''Peđa, zovite me na večeru, sve je u redu, malo sam vas prepala'', a ja ne znam gde se nalazim - rekao je Peđa vidno srećan zbog lepih vesti.

Peđa je ovim putem hteo i da utiče na sve pobednike opake bolesti da se pregledaju blagovremeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.