Srpski glumac je OTAC ŠESTORO DECE - Supruga je mlađa od njega VIŠE od 2 DECENIJE i porađala se KOD KUĆE, pa odmah obavljala KUĆNE POSLOVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 12:29

Srpski glumac je OTAC ŠESTORO DECE - Supruga je mlađa od njega VIŠE od 2 DECENIJE i porađala se KOD KUĆE, pa odmah obavljala KUĆNE POSLOVE

Srpski glumac Slobodan Ćustić rekorder je po broju dece među poznatim ličnostima. U 58. godini je dobio šesto dete. O važnosti porodičnog života i razumevanju više puta je pričao za brojne intervjue.

Poznati glumac Slobodan Ćustić i njegova supruga Jelena pravi su primer da kada je ljubav prava ne postoje prepreke koje mogu da je spreče da se ostvari.

Supruga Slobodana Ćustića je njegova druga žena sa kojom se u ulozi oca ostvario >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri puta i dobio Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena, dok iz prvog braka ima dva sina, Nikolu i Ljubomira koji su sada odrasli i porodični ljudi.

Slobodan godinama gradi sada već impozantnu glumačku karijeru, a mnogi mu zavide i na tome što je uspeo da uskladi brojne poslvone obaveze sa velikom i bogatom porodicom.

Njegova 23 godine mlađa supruga je iznad svega i veoma hrabra. Ona je naime dvoje dece rodila u svom domu.

Објава коју дели Slobodan Ćustić (@custicslobodan)

- Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila ‒ pričala je hrabra mama nakon što je prvi put iskusila prednosti porođaja u toplini svog doma u čemu ju je glumac u potpunosti podržao:

- Naši sinovi razumno su prihvatili dolazak svoje sestre. Sin Vasilije bio je u šoku kada smo se vratili iz porodilišta sa bratom Tanasijem. Bio je potpuno iznenađen otkud beba. Ovako je video trenutak kada je naša devojčica došla na svet, posle čega je otišao u sobu da spava - rekao je glumac i dodao da je tog jutra bio najsrećniji čovek na svetu.

Supruga Slobodana Ćustića posle porođaja nije išla u bolnicu, a kako kaže život se odmah nastavio te je ova hrabra žena nekoliko sati nakon dolaska bebe na svet obavljala svakodnevne kućne poslove, prenosi Blic.

Објава коју дели Slobodan Ćustić (@custicslobodan)

Poslednji put je u njihov dom prinova stigla 2017, i to u 58. godini, kada je njegova supruga Jelena donela na svet malog Ozrena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.