Srpska lepotica u golom odelu očarala Holivud: Teško je skrenuti pogled FOTO

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 15:36

Srpska lepotica u "golom" odelu očarala Holivud: Teško je skrenuti pogled FOTO

Nina Seničar sinoć je stajala rame uz rame s velikim svetskim zvezdama na prestižnoj dodeli DGA nagrada u Los Anđelesu.

Na crvenom tepihu Hilton hotela naša lepotica zablistala je u modernom, nenametljvom odelu boje kože sačinjenom od šljokica, te istovremeno izgledala i veoma provokativno i veoma elegantno.

Dekolte lepe Novosađanke je u prvom planu, a iako ova kombinacija nije pripijena, savršeno prati njenu vitku i zanosnu figuru.

Bila je našminkana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u zemljanim tonovima, a od detalja tu su bile efektne minđuše, Brunello Cucinelli tašnica i sandale sa četvrtastim prednjim delom. Dugu kosu je pustila, a zanosni osmeh nije skidala dok je samouvereno pozirala okupljenim fotoreporterima.

Društvo na prestižnom 76. DGA događaju (Directors Guild of America) pravio joj je suprug, poznati američki glumac Džej Elis s kojim je 2019. godine dobila ćerku Noru.

U braku su od 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.