Srela BIVŠEG, sevnule VARNICE, odmah sve ISPRIČALA MUŽU! Ako si pamentna OVO nikada NE GOVORI muškarcu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 15:42

Srela BIVŠEG, sevnule VARNICE, odmah sve ISPRIČALA MUŽU! Ako si pamentna OVO nikada NE GOVORI muškarcu!

Ne, nikako!

Svaka žena ima tajne koje kaže samo suprugu, a postoje neke tajne koje nikada nijedna ne bi rekla svojoj jačoj polovini.

Ovo su neke stvari koje nikada nisu u stanju da kažu, a evo o čemu se radi:

- Hodala sam tržnim centrom i slučajno "naletela" na bivšeg. Zagrlili smo se tako jako kao da nije prošlo 10 godina od kako smo se rastali. Između nas su sevnule varnice. Nakon pozdrava udaljili smo se, svako na svoju stranu.

O tome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko jako krvarim za vreme ciklusa. O tome kako još plačem dok se depiliram i šta sve depiliram... O tome koliko sam osedela i da se sada moram farbati na svakih 20 dana da se ne bi videlo da mi je kosa seda!

Sastanemo sa pa pričamo i pričamo: o sukobima sa mužem, sa njegovom ljubavnicom, o tome kako jedna nema orgazam godinu dana, o tome kako je jedna imala abortus.

Nema žene na planeti koja bi o ovim stvarima pričala sa svojim suprugom! Ne, ako je dobro razmislila!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.